Onderhoud van uw nieuwe auto

Heeft u al nagedacht over waar u uw nieuwe aanwinst in onderhoud gaat brengen?  La Scuderia heeft haar eigen gespecialiseerde werkplaats voorzien alle specialistische gereedschappen, diagnose apparatuur en kennis. Zo weet u zeker dat uw Italiaanse schoonheid in topconditie blijft.

Kijk gerust eens bij onderhoud en reparatie of kom langs en informeer naar onze aantrekkelijke tarieven.

Inruil van uw auto

Vraag naar de mogelijkheden voor inruil van uw huidige auto. Het liefste hebben wij natuurlijk een italiaan, maar ook andere merken kunnen bij ons worden ingeruild bij aankoop van een van onze auto's. Mail of bel ons gerust even.

Komt u liever langs? Prima, een verse kop echte italiaanse bonenkoffie staat voor u klaar.

Uw droomauto op bestelling

Staat uw droomauto niet tussen ons huidige aanbod hieronder, neem dan gerust even contact met ons op. Met onze vele contacten tot zelfs diep in Italië, gaan we gewoon voor u opzoek naar uw droom klassieker of hedendaags topmodel.

Natuurlijk gaan we ook weer voor kwaliteit en verzorgen we het complete importtraject.

 

Schitterende originele Alfa Romeo Spider serie 4 uitvoering in de kleur zilver en met beige interieur, ofwel één van de allerlaastste 'echte' Alfa Romeo Spiders met achterwielaandrijving.

Met 118.000 km gelopen en altijd goed onderhouden en heeft absoluut een roestvrije carrosserie. Het koetswerk verkeert overigens in een opvallend strakke conditie en ook het lakwerk is keurig. In het interieur werden de stoelen geleverd in half leder, de beige bekleding geeft een mooie klassieke aanzicht. Motor loopt super mooi en schakelen gaat soepel zonder kraken...

En wees eerlijk... naarmate de tijd verstrijkt, wordt het model steeds mooier!  Ziet u zichzelf al rijden? Wind door de haren, frisse buitenlucht. En dat allemaal in een auto die al jaren de boventoon voert in zijn klasse.

In 1966 stelde Alfa Romeo op het autosalon van Genève de eerste Alfa Romeo Spider voor. Het chassis was gebaseerd op dat van een Giulia en het ontwerp kwam van Pininfarina, het laatste model van Battista Pininfarina zelf. Met de Fastback Spider in 1969 werd de styling voor het eerst aanzienlijk gewijzigd. Het grootste verschil zat aan de achterpartij van de wagen: de "sepiaschelp" werd vervangen door een sportiever en moderner ogend recht achtersteven. Al jaren een concept dat torenhoog uitsteekt boven modegrillen en tijdverschijnselen, waarschijnlijk een van de meest begeerde Alfa Romeo. Want ziet u zichzelf al rijden? Wind door de haren, frisse buitenlucht. En dat allemaal in een auto die al jaren de boventoon voert in zijn klasse.

 • Licht beige interieur
 • Electrische ramen
 • Lichtmetaal velgen
 • Electrische verstelbare spiegels
 • Interieur klok
 • Interval ruitenwissers
 • Pookknop leder
 • Lederen stuurwiel met licht stiksels
 • Toerenteller
 • Oliedruk meter
 • Voltage meter
 • Afsluitbaar handschoenkastje

Deze spider heeft een heldere historie en staat van onderhoud. Betreft een showroom prijs exclusief eventuele aflevering- en garantiekosten.
U kunt bij ons uit samengestelde aflevering- en servicepakketten kiezen, welke het beste bij u wensen past!

 

 

Showroom

Bezoekadres:
Maxwellstraat 9 t/m 13
1704SG Heerhugowaard

Tel: 0031 (0)72 531 44 95

Openingstijden:      
Maandag - Vrijdag:   09.00 - 17.00
Zaterdag:    09.00 - 17.00

Bezoek op afspraak is ook mogelijk.

Werkplaats

Bezoekadres:
Maxwellstraat 11
1704SG Heerhugowaard

Tel: 0031 (0)72 531 44 95

Openingstijden:      
Maandag - Vrijdag:  08.30 - 17.30
Zaterdag: 09.00 - 12.30

werkplaats @ la-scuderia.nl 

Algemene Contact

Postadres:
Maxwellstraat 11 
1704 SG Heerhugowaard 
Heerhugowaard

info @ la-scuderia.nl

IBAN RABOBANK
NL44RABO0102300216

KvK. Alkmaar:  55934986
BTW nummer: NL8519.14.202.B01